Tirane, ofrohet Stock & Sales Data Analyst – Internship 423 views6 applications

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive si adidas, Reebok, Head, Mares dhe Givova për Shqiperinë; dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, ofron për kandidatët e interesuar:

Stock & Sales Data Analyst-INTERNSHIP

Stock & Sales Data Analys është pjesë e skuadrës së Shitjeve në departamentin Commercial Operations, raporton tek Menaxheri i Shitjeve. Stock & Sales Data Analyst asiston në hedhjen në treg të produkteteve të kërkuara nga klientët.

Roli dhe Përgjegjësitë:                                                              

 • Të nxjerri të dhëna mbi shitjen dhe gjendjen e produkteve.
 • Të përgatisë dhe të plotësojë në mënyrë sa më të shpejtë formatin për transferimet e të gjithë produkteve nëpër pikat e shitjes.
 • Të monitoroj në mënyrë sa më specifike dhe të saktë stock-un e të gjitha magazinave.
 • Të lëshojë urdhër-transferimet drejt pikave të shitjes.
 • Të kontrolloj gjendjen online të produkteve sipas magazinave dhe të gjitha pikave të shitjes.
 • Sigurohet që të gjitha porositë janë plotësuar në kohë.
 • Asiston në projekte të ndryshme sipas nevojave të departamentit.

Aftësitë:  

 • Të ketë etikë dhe fleksibilitet në punë.
 • Të jetë i/ e besueshme, korrekte dhe të ketë vullnet për të punuar.
 • Të ketë aftësi komunikuese, organizuese dhe koordinuese.
 • Të ketë aftësi të punojë në grup dhe të jetë bashkëpunues.
 • Të jetë i/e aftë të punojë nën presion dhe i/e prirur për të përmbushur detyrat brenda afateve të caktuara.

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Preferohet të zotërojë diplomë universitare ose të jetë aktualisht student Bachelor ose Master në degët Administrim Biznesi, Financë ose Informatikë Ekonomikë.
 • Të jetë njohës shumë i mirë i Excel-it dhe programeve kompjuterike.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

 Kohëzgjatja e Intershipit: 8 javë.

Pas përfundimit me sukses të Intership-it (praktikës) dhe vlerësimit të performancës ofrohet mundësia e punësimit pranë kompanisë.

 Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti