Tirane, ofrohet vend pune Shitës/e 632 views2 applications

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë  SHITËS/E:

Roli dhe Përgjegjësitë:                                                                                    

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.
 • Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
 • Të qëndroj e përditësuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese.

Aftësitë:

 • Të ketë etikë në punë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Te jetë i aftë të punojë në grup.
 • Gjuha e huaj përbën avantazh.

 Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme.

Të Tjera:

 • Mosha 18 deri në 25 vjeç.
 • Preferohet që të interesuarit të jenë me banim afër dyqanit për të cilin janë të intersuar të punojnë.

 Të interesuarit që plotësojnë kriteret më lart, mund aplikojnë në një nga dyqanet tona:

 • adidas/Intersport TEG
 • adidas/Intersport Myslym Shyri
 • adidas Liqeni
 • adidas/Intersport Toptani
 • adidas
 • adidas outlet Oxhaku
 • adidas/Intersport Mega Outlet (ish Casa Italia)
 • adidas outlet Lapraka
 • The Athlete’s Foot QTU

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +35567711511.

Subjekti i e-mail-it duhet të përfshijë pozicionin dhe dyqanin për të cilin aplikoni.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti