Tirane, ofrohet vend pune Rrobaqepes/e Tapiceri Mobiljesh 24 views

Ardeno shpk operon për më shumë se 20 vjet në prodhimin dhe përpunimin e drurit,
për nevojat e saja kërkon te punësojë:

Rrobaqepes/e Tapiceri Mobiljesh
 me eksperiencë pune.

Lutem aplikoni ne ardeno1@hotmail.com | 0682036300

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Mobilje