Tirane, ofrohet vend pune PR & Social media manager 347 views3 applications

Job Expired

Bar-Restorant “Longhill” ushtron aktivitetin e tij në fushën e menaxhimit të bar dhe restorantit, duke u mbështetur në eksperiencën disavjeçare dhe pozitive të Bar-Restorant “Bedouin”. I vendosur në një ambjent të qetë dhe pamje piktoreske, “Longhill” ofron një restorant me kuzhinë të larmishme, bar me produktet më cilësore, si dhe shërbime të tjera si organizim eventesh, ditëlindje, etj.
Me qëllim prezantimin sa me te mire tek klientet, kërkojmë të punësojmë PR & Social Media Manager.
Kërkesat për punësim:

  • Të ketë njohuri mbi photoshop;
  • Të ketë eksperiencë në organizim eventesh;
  • Të ketë njohuri në manaxhim rrjetesh sociale, Facebook, Instagram, etj.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe shkrimi;
  • Të jetë i përkushtuar dhe kreativ.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit info@bedouin.al
ose të kontaktojnë në numrin e telefonit 067 60 53 887.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante