Tirane, ofrohet vend pune PERSONAL ASISTANT 285 views2 applications

PANTEON HOLDING Agjenci Punesimi. Rekrutimi & Sherbimesh ne Familje kerkon per interes te klienteve te saj:

ASISTENTE PERSONALE / OFFICE MANAGER
KRITERET
– TE kete mbaruar bachelor
– TE zoteoje gjuhen angleze nivel B1
– TE kete patjeter eksperience ne profilin e kerkuar 3 vite +
– TE jete e shkathet dhe e komunikueshme
– TE jete e ekulibruar
– TE jete estetikisht e rregullt
– TE kete shkrim dhe te folur ne gjuhen letrare

KUSHTET E PUNES
– orari i punes: 8ore
– dite pushim ne jave: 1
– paga neto 80.000 leke
– punesim afatgjate

Personat e interesuar te kontaktojne ne nr e telefonit +355 692099900 ose +355684010400 te dergojne cv ne: info@recruitment.al ku te specifikojne subjektin. Per nje mbarevajtje te perbashket te punes, lutemi te kontakojne vetem persona qe kane ekperience ne profilin e kerkuar.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime