Tirane, ofrohet vend pune Operatore e kamerave. 62 views

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë:  OPERATORE E KAMERAVE

Operatorja e kamerave shikon filmime në mënyrë të drejtpërdrejtë ose të regjistruar, duke raportuar incidente ose sjellje të dyshimta. Në çdo kohë, tregon një nivel të lartë të kujdesit, profesionalizmit, dhe integritetit, gjithashtu  është përgjegjëse për operimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të mbikqyrjes.

Roli dhe Përgjegjësitë:                                                              

 • Të monitorojë në mënyrë sa më specifikë dhe të saktë mbarë-vajtjen e rregullave dhe politikave të kompanisë.
 • Të raportoj të gjitha problematikat.
 • Asiston në projekte të ndryshme sipas nevojave të departamentit.

Aftësitë:

 • Vëmendje në detaje, etikë dhe fleksibilitet në punë.
 • Aftësia për të punuar në presion dhe në mënyrë të pavarur.
 • Të jetë i/ e besueshme, korrekte dhe të ketë vullnet për të punuar.
 • Të ketë aftësi komunikuese, organizuese dhe koordinuese.
 • Të ketë aftësi të punojë në grup dhe të jetë bashkëpunues.
 • Të jetë i/e aftë të punojë nën presion dhe i/e prirur për të përmbushur detyrat brenda afateve të caktuara.

 Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Studimet e larta përbëjnë avantazh.
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft office, programeve kompjuterike.

Të Tjera:

 • Të jetë nga mosha 18 deri në 25 vjeç.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti