Tirane, ofrohet vend pune Nepunese Inventari 703 views

Job Expired

 

Balkan Sport shpk, kërkon të punësojë Nëpunës/e Inventari:

Nëpunësi/ja e Inventarit kryen kontrollin, numërimin dhe verifikimin fizik të diferencave të inventarit të artikujve/produkteve në dyqan/ magazinë brenada afateve të caktuara.

Kualifikimet/ Kriteret:

  • Arsimi i mesëm, diploma Bachelor ka përparësi.
  • Mosha 18-28 vjeç.
  • Turni i parë, e diela pushim.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti