Tirane, ofrohet vend pune Mesues/e Gjuhes Gjermane 32 views

Shkolla Amerikane Kristofor Kolombi kërkon të punësojë Mësues/e te Gjuhës Gjermane.
Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve.
 • Përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien.
 • Vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga Drejtoria.
 • Përpilimi i çdo materiali shtesë në shërbim të mësimdhënies; kryerja e seancave laboratorike, teste, prezantime, projekte.
 • Përputhje e plotë me “Rregulloren e Pedagogëve”, firmosur paraprakisht.
 • Mësimdhënie e bazuar në materiale që janë plotësisht në shërbim të studentit.

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar studimet e Larta në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja.
 • Të ketë eksperiencë pune minimalisht 2 vite.
 • Të ketë njohuri të paketës Microsoft Office.
 • Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim.
 • Të jetë serioz/e dhe i/e përgjegjshme në punë.
 • Të jetë i/e aftë për të punuar në grup.
 • Të ketë dy referenca të punëve të mëparshme

Të interesuarit të dërgojnë CV- në dhe letrën e motivimit në adresën: info@kristoforkolombi.com duke specifikuar pozicionin “Mësues/e Gjuhës Gjermane”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr. e Elbasanit, rrugica “Sotir Kolea”, Përkrah Fakultetit të Ekonomikut, në hyrje të Qytetit Studenti, Tirane
 • Profili Arsim