Tirane, ofrohet vend pune Menaxhere Produkti (Brand Manager) 142 views2 applications

1. Koordinimin e punes midis kerkesave te dyqaneve me repartin e prodhimit.
2. Ka prioritet ndjekjen e prodhimit, realizimin e porosise se produkteve sipas afateve te percaktuara.
3. Ndarja e produktit fizik sipas kerkesave te dyqaneve.
4. Pergatitjen e dokumentacionit shoqerues per cdo lloj produkt qe dergon, sasi /lloji.
5. Pergjegjese per inventarin e magazines se percaktuar.
6. Verifikimi i hyrjeve te produkteve te realizuara nga reparti i prodhimit.

Kualifikimi qe duhet te kete:

1. Diplome te Shkolles se Mesme.
2. Gjuhe e huaj Italisht dhe Anglisht.
Mosha e preferuar 22-40 vjec -( femer).
Preferohet te kete eksperience pune ne Kompani Prodhimi.

Adresa Gropaj, Vaqarr.
Transporti i siguruar me mjetin e Kompanise.
Orari i punes 8.00-16.30
Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: hr@ola1.com.
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë