ola1 sh.p.k

Follow

This company has no active jobs

ola1 sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location

About Us

Produktet dhe shërbimet tona janë të përshtatshme për:

Fushatë për afirmimin në treg të një kompanie
Fushatë për promovimin e produkteve të reja
Sponsorizime, evente sportive, konferenca, panaire
Prodhim i uniformave të stafit të kompanisë
Dhurata për fundvit ose festa të tjera
Dhurata për qëllime promocionale (Give Away’s)

Kur ju thoni OLA 1, ju mendoni një person, një qenie humane, i gatshëm të ndihmojë në dizenjimin e një fushate të suksesshme e cila arrin impaktin maksimal të synuar.