Tirane, ofrohet vend pune Menaxher Rajonal 127 views1 application

Job Expired

Billa & Co Shpk, një kompani dinamike, me rritje vit pas viti në fushën e tregtimit të pllakave, hidrosanitareve dhe parketeve, kërkon të punësoj: Menaxher Rajonal

Detyrat:

 • Menaxhon marrëdhëniet me dyqanet ekzistuese
 • Kontrollon dhe menaxhon stafin e dyqaneve
 • Menaxhon marrëdhëniet me bashkëpunëtorët duke zhvilluar ide biznesi
 • Kryen vizita periodike në dyqanet Billa
 • Raportim periodik te drejtuesit për performancën e dyqaneve dhe klientëve
 • Përgjegjës për respektimin e të gjitha procedurave që lidhen me pozicionin e tij të punës
 • Ndjek dhe siguron standardin e kompanisë sipas marrëveshjes midis palëve
 • Kryen raportime periodike mbi ecurinë dhe problematikat e punës
 • Mirëmban marrëdhëniet me klientët ekzistues, jep sygjerimin dhe kontributin e tij per zhvillimin e mëtejshëm të dyqaneve Billa
 • Përgjegjës për koordinimin e trajnimeve të ndryshme kundrejt stafit që menaxhon.

Kualifikimet:

 • I aftë në organizimin e proceseve te punes
 • I aftë në zgjidhjen e problematikave
 • I aftë në menaxhimin e stafit
 • I aftë në raportimin e informacionit
 • I aftë të zhvillojë trajnime të stafit
 • I aftë të punojë me objektiva shitjesh
 • I aftë të drejtojë dhe të motivojë të tjerët
 • I aftë të menaxhojë mirë kohën dhe të vendosë prioritetet e duhura
 • Të disponoj patentë drejtimi dhe i disponueshëm për të ndjekur programin e punës
 • Te ketë minimalisht mbi 2 vjet eksperience në shitje

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në me fotografi në adresën e mëposhtme: hr@billa.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Billa&Co Shpk

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Tel/Mob +355 68 907 2007