billa

Follow

This company has no active jobs

billa

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 68 907 2007

About Us

Billa&co Shpk është një kompani familjare e specializuar ne Pllaka Spanjolle dhe Italiane, ajo e ka nisur aktivitetin e saj që në vitin 2001 me një dyqan te vogël tek Unaza e re, Tirane.

Billa që nga viti 2007 është një distributor pllakash profesional per pllaka dyshemeje dhe pllaka veshje.

Klientët tanë janë shitesat me pakice qe kane sallë ekspozite në gjithe Shqiperine. Ne kemi për qëllim të sigurojmë klientët tanë me një shërbim optimal të shitjes. Që përfshine shpërndarjen e shpejtë të produkteve brenda dites ne gjithe Shqiperine. Ekipi yne siguron një kontakt personal me klientët, dhe informon ata për produktet e fundit te gamës tonë të gjerë, duke ju derguar mostra per cdo pllake te re qe vjen dhe qe ato nuk e kane.

Billa është lidhja e fortë në mes të dhjetera Fabrikave ne Spanje dhe rreth 50 pikave te shitjeve ne gjithe Shqiperine. Ne qëndrojmë në mes të prodhuesit dhe shitësit, duke ofruar kualitet ultim dhe një përzgjedhje të gjerë duke mos harruar dhe shërbim të shpejtë.

Ekipi ynë ruan lidhje të ngushta me pikat e shitjeve për ti mbajtur ata të informuar me marrjen e mostrave dhe risive në gamën tonë.