Tirane, ofrohet vend pune Magazinier 84 views

Ofrohet vend pune ne Magazine
MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Punëtor në Magazinë
Qëllimi i Pozicionit: Të organizojë punën në magazinë, të dijë të përdor edhe pirunin

-Leviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdherit te magazinierit;-
Magazinon produktet në hapesiren e duhur;
-Në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje te vogla në karele;
-Operon ne karel ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik në mënyrë të sigurt dhe efikase;
-Mban ambjentin e punes pastër dhe të rregullt.
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Arsim i mesem
Eksperiencë pune: Të ketë punuar në pozicione të ngjashme për të paktën 2 vjet

Aftësite:

  • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
  • Të jetë i aftë të punojë nën presion.

1. Duke derguar me postë në adresën e mëposhtme:
burimenjerezore@megateksa.com ose duke kontaktuar ne numrin e telefonit 069 60 82 318

Tirana, Albania
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Divizioni i Burimeve Njerëzore
MEGATEK S.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice