Tiranë, Ofrohet vend pune – Instruktor- Inxhinier Informatike /Kompjuterike (me kohë të plotë/pjesshme) 54 views

Kërkohet: Instruktor i Inxhinierisë Informatike/Kompjuterike për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën Teknik Kompjuteri & IT

Kriteret:
♦ të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e Inxhinierisë Informatike;
♦ të ketë njohuri shumë të mira teorike dhe praktike;
♦ të ketë përvojë pune mbi 3 vjet (të dokumentuar) si inxhinier i informatikës ose si mësues e informatike;
♦ njohuri të mira të gjuhës anglisht.

Të ketë njohuri në programet:

 • Hardware (Pc, Laptop, Printer, Kamera)
 • Network (Basic, Cisco, Mikrotik)
 • Windows Desktop
 • Windows Server
 • Linux desktop
 • Linux Server
 • Excel & Databaze
 • Web Development (HTML, CSS, MYSQL, PHP)

Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al

Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.

Cel.: 0035569 44 18 090

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Qendra e Biznesit "Karl Topia", kati 2-të (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)