Instituti Profesional ATC

Follow

Instituti Profesional ATC has posted 1 job

Instituti Profesional ATC

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Qendra e Biznesit "Karl Topia", kati 2-të (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)

About Us

Instituti Profesional ATC (albanian training center) ka si mision, edukimin në nivelet më të larta të të gjithë kursantëve në të gjitha drejtimet.

Stafi i përzgjedhur, programet dhe sistemi ynë i mësimdhënies i ngjan shumë sistemit dual gjerman pasi kombinohet më së miri teoria me praktikën në laboratoret tanë si dhe praktikën profesionale intensive pranë kompanive partnere.
I kushtojmë shumë rëndësi cilësisë së shërbimeve që ofrojmë si dhe mbeshtesim fort të gjithë kursantët për t’u punësuar brënda dhe jashtë vendit në drejtimin që kualifikohen.

Qëllimi ynë kryesor është që të ofrojmë mundësi për të gjithë ata të rinj dhe të reja, sipërmarrës apo çdo individ tjetër që dëshiron të thellojë dijet e tij/saj duke kryer kurse profesionale, kurse gjuhe apo trajnime të tjera që ju shërbejnë shumë.
Të qënit profesionist i një fushe të jep kënaqësi në punën që bën sepse dija është çelësi i suksesit për të arritur qëllimet, për të bërë karrierë, për të qenë vetvetja.

Instituti Profesional ATC
…merre profesionin nga profesionistët…