Tirane, ofrohet vend pune Full-time Arkitekte 80 views

Job Expired

Firma e Ndertimit “RGR Group” shpk kerkon te punesoje Arkitekte me kohe te plote:

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet jane:
– Te kete perfunduar studimet per arkitekture
– Te kete njohuri te avancuara ne Autocad, Revit ,3D Max, Photoshop, Google Sketch Up.
– Te punoje mire ne grup dhe gjithashtu ne menyre te pavarur.
– Te kete eksperience te meparshme ne arkitekture 5 – 10 vjet.
– Te jete i komunikueshem dhe korrekt ne pune.
– Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe Italjane pasi pozicioni i punes konsiston ne realizimin e disa projekteve ne bashkepunim me kompani te huaja.

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mail: info@rgrgroup.al
Kandidatet qe do te perzgjidhen do te njoftohen per interviste.
I perzgjedhuri/a do te punesohet me nje kontrate 3 vjecare

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë