Tiranë, ofrohet vend pune: Financier/e 173 views

Financier/e

Kriteret:

  • Të ketë kryer studimet e larta në fakultetin Ekonomik, profili Finance/Kontabilitet;
  • Të ketë përvojë pune në këtë profil mbi 5 vite;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve financiare Finance 5, eBills etj.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve Microsoft Word & Exel.
  • Të jetë e komunikueshme, bashkëpunuese, korrekte dhe serioze në punë.

____________________________________________________________________________
Të interesuarit për ketë pozicion pune të dërgojnë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al

Vetëm persontat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Qendra e Biznesit "Karl Topia", kati 2-të (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)