Tirane, ofrohet vend pune Departamenti i shitjeve 80 views

Job Expired

Kompania jonë është një organizatë e suksesshme në fushën e shitjeve te veglave te punes dhe aksesoreve dhe tani po investojmë në zgjerimin e skuadrës sonë.

Njohja e tregut dhe pjese te produktit tonë do jene avantazh ne perzgjedhje.

Nëse jeni i interesuar të aplikoni për këtë pozitë, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj ne email ose ne Whatsapp te nr i telefonit 0682063316 .

Ne do të shqyrtojmë të gjitha aplikimet me kujdes . Ju falenderojmë për interesin tuaj dhe presim me padurim të dëgjojmë nga ju.

Me respekt,

Baumarket Vora

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Vore , Qendra Bibaj
  • Tel/Mob 0682063316
  • Profili Tregti