Tirane, ofrohet vend pune Agjent Shitje 58 views1 application

A.M.G sh.p.k e themeluar qe ne vitet 90. Një kompani me eksperiencë 25 vjeçare në fushën e importit dhe shpërndarjes së produkteve ushqimore të ngrira si Akullore Algida (Magnum, Corneto, Carte’Dor, Scandal, King Kone…), Produkte Pule Lezita (Kotoleta, Krahe Pule, Finger Pule, Fileto Pule), Produkte Brumi Ioniki, Perime Polar Food, Produkte Deti Siblou etj. Tashmë e konsoliduar si një lider në tregun shqiptar me nje staf profesionist dhe me përvojë. Gjithmonë të përkushtuar ndaj qëllimit për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Në kuadër të rritjes së cilësisë së shërbimit kompania është në kërkim të një stafi të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.
Kompania kërkon Agjent Shitje Direkte Horeca për qytetin e Tiranes.

Detyrat

 • Viziton çdo klient në zonën e përcaktuar sipas një programi ditor;
 • Mban mardhënie të ngushta me klientët dhe menaxherët e njësive përkatëse;
 • Përgjegjës për asetet e kompanisë;
 • Përgjegjës për prezantimin e të gjithë kodeve/produkteve të kompanisë në njësi;
 • Përgjegjës për ndjekjen e procedurës së porosive, në përputhje me të gjitha udhëzimet e tregtimit të produktit;
 • Përgjegjës për dorëzimin e raporteve ditore të shitjeve;
 • Punon ngushtë me transportuesin dhe supervizorin e zonës për ndjekjen e gjithë procedurave financiare dhe detyrat rutinë ditore.

Kualifikimet

 • Studimet e larta përbëjne avantazh;
 • Të ketë eksperiencë pune 2-5 vjet;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të të punuarit në grup;
 • Të ketë leje drejtimi të klasit C.
 • Eksperienca në treg për klientët Horeca përbën avantazh

Shënime

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV në adresënhr@amgfood.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit: 0676047277

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr.Tirane-Durres. Km.6 Kashare
 • Profili Tregti