A.M.G sh.p.k

Follow

A.M.G sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr.Tirane-Durres. Km.6 Kashare
  • Profili Tregti

About Us

A.M.G shpk – Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira.
Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh.
Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.