Tirane, ofrohet vend Arketar/e ne dyqan 288 views

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë:                                                                         Arkëtar/e

Arkëtari/ja regjistron shitjen e produkteve në arkë dhe siguron që klientit që klientët të kenë një përvojë të mire blerjeje.

Kriteret:

Të ketë etikë dhe fleksibilitet në punë.

 • Të jetë i besueshëm, korrekt dhe të ketë vullnet për të punuar.
 • Arsimi i mesëm.
 • Mosha 18-25 vjeç.

Të interesuarit mund aplikojnë në një nga dyqanet tona:

 • adidas/Intersport TEG
 • adidas/Intersport Myslym Shyri
 • adidas Liqeni
 • adidas/Intersport Toptani
 • adidas RING
 • adidas outlet Oxhaku
 • adidas/Intersport Mega Outlet (ish Casa Italia)
 • Intersport City Park
 • adidas outlet Lapraka
 • The Athlete’s Foot QTU

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti