Lushnje, mundesi punesimi Menaxher Shitjeje (Agrokulture) 213 views

Prime Recruitment Albania kërkon të punësojë një Menaxher Shitjeje ne sektorin e Agrokultures
për të mbështetur funksionimin efikas të një ekipi dinamik të një kompanie me vendndodhje në Lushnje, Pushimi i Shoferit.Kualifikimet e kerkuara:

 1. Eksperience e meparshme pune ne shitje 3-5 vite, ne sektorin e Agrokultures
 2. Diplome Universitare ose trajnime
 3. Aftesi te demonstruara ne shitje
 4. Aftesi te shkelqyera komunikimi
 5. Njohuri te gjuhes Angleze ose Spanjolle
 6. Te disponoje leje drejtimi

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Te prezantoje dhe te shese produktet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues
 • Te jete i orientuar drejt arritjes se objektivave mujore te percaktuara nga kompania
 • Te kerkoje kliente potencial te rinj nepermjet telefonit, e-mail dhe takimeve.
 • Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet

Ofrohet:

 1. Page baze mujore konkuruese
 2. Bonsue ne varesi te performances
 3. Mundesi promovimi profesional dhe financiar

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne gjuhen angleze ne aplikopra@gmail.com.

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
 • Tel/Mob 069 444 9400
 • Profili Sherbime