Prime Recruitment Albania

Follow

Prime Recruitment Albania

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
  • Tel/Mob 069 444 9400
  • Profili Sherbime

About Us

Prime Recruitment Albania është një agjenci e licensuar rekrutimi (numer license LN-4586) me seli në TIranë, Shqipëri, e specializuar në fushën e ndërmjetësimit në tregun e punës dhe Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Nëpërmjet një stafi profesionistësh me përvojë shumëvjeçare, Prime Recruitment Albania ndihmon çdo kompani apo organizatë për të përmbushur kërkesat për punonjës në kategori të ndryshme pune.

Agjencia jonë bashkëpunon me një sërë biznesesh dhe organizatash, duke i mbështetur ato në gjetjen dhe punësimin e kandidatëve idealë në përputhje me nevojat e tyre të biznesit . Ne kërkojmë, përzgjedhim, intervistojmë dhe selektojmë kandidatët potencial bazuar në kriteret e cdo pozicioni pune. Qëllimi ynë kryesor është të ndihmojmë punëdhënësit të gjejnë talentin më të mirë për biznesin apo organizatën e tyre, duke ndihmuar gjithashtu punëkërkuesit të gjejnë mundësitë e duhura të punës.