Tirane – ofrohet vend pune Montator, Instalator, Instalues Parqesh 57 views

Falgeo SHPK, nje kompani e specializuar ne prodhimin dhe montimin e parqeve te lodrave, po kerkon te punesoje nje instalator per parqe lodrash per te zgjeruar ekipin e saj.

Detyrat dhe pergjegjesite kryesore:

Montimi i parqeve lodrash ne terren sipas planifikimit dhe udhezimeve te dhena.
Inspektimi i punes per te garantuar sigurine dhe funksionalitetin e plote te parqeve.
Komunikimi i rregullt me menaxhimin dhe ekipin e punes.

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara:

Kërkohen me experiencë pune, jo e domosdoshme në të njejtin profil.
Të njihen me natyrën e punëve të instalimeve, veglave dhe punën në grup.
Eksperience pune ne fushen e montimit te parqeve lodrash eshte e preferueshme.
Aftesi te perdorimit te mire te mjeteve dhe paisjeve te ndryshme pune.

Ofrojme:

Paga e kënaqshme, dhe me shperblime të herë pas herëshme në raste fluksi pune.
Vendet e Instalimit mund te jenë në vende të ndryshme të Shqipërisë, gjithashtu edhe jashtë Shqiperie në rast se punonjësit kanë deshirë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi
  • Tel/Mob +355 69 205 4554
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim