TIRANE, KONSULENT SHITJESH PER TIM CASA, PAGE 1000 EURO 27 views1 application

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.
Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionet e hapura si Konsulent Shitjesh per Telecom Italia (TIM Casa).

*Kriteret kualifikuese:

-Njohje shume e mire e gjuhes italiane
-Eksperience pune te pakten 3 muaj ne shitje ne fushtata telefonie

*Ofrohet:

-Pagese 290L/h deri ne 350L/h
-Leads Automatizzati
-Bonuse individuale
-Bonuse grupi
-Pagese 50% me shume ne ditet e shtuna
-Pagese 50% me shume ne ditet e festave
-Inserim i menjehershem ne kompani
-Trajnime te vazhdueshme
-Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 10

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Cel: +355 67 68 88 699

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim