Tirane kerkojme Sanitare,Saldator dhe Elektricist 94 views

Ea Performance
kerkon te punesoje

•SANITARE (PAGA 40.000 LEKE)

•SALDATOR (PAGA 80.000 LEKE)

•ELEKTRIÇIST (PAGA 80.000 LEKE)

Mosha 20-55 vjeç
Orari 08:00-17:00
1 Ore pushimi ne dreke
E diela pushim

Email: info@eaperformancegroup.com

Adresa:TIRANE ZONA E FRESKUT
Kontaktoni: 069 655 9192

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim