Tirane, kerkojme Punetore Prodhimi & Montimi per tabela, adeziva & leter murale 97 views

Mund të jesh pjesë e Departamentit të Prodhimit të kompanisë F&M Reklama si ndihmës ose specialist.

– Puna në fabrikë me kushte bashkëkohore.
– Pranohen kandidatë me dhe pa eksperiencë pune.
– Kërkohet të jesh i
 kujdesshëm ndaj detajeve.

Fabrika ndodhet vetëm 6.5km nga Qendra e Tiranës, sapo kalon Kombinatin.

Je i interesuar?

Kontakto në numrin: 067 60 42 013

Terma që lidhen me punën: punetor, punetore, reklama, tabela, adeziv, saldim, saldator, fasade, kondicioner, kondicionim, prodhim, baner, leter muri, leter murale, ngjitje, vegla pune, teknik, usta, ndihmes, specialist.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Prush, Vaqarr, Tirana, Albania
  • Tel/Mob 067 60 42 013
  • Profili Marketing