FM Reklama

Follow

FM Reklama has posted 1 job

FM Reklama

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Prush, Vaqarr, Tirana, Albania
  • Tel/Mob 067 200 5985
  • Profili Marketing

About Us

F&M Reklama është një kompani serioze dhe e konsoliduar në tregun e reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale. Ajo ka një eksperiencë prej 16 vitesh në projektim, prodhim dhe montim në këto fusha.  Gjatë këtyre viteve, kompania ka treguar vendosmëri, pasion, përkushtim për arritjen e kënaqësisë së klientëve duke u dhënë atyre më të mirën.

Gjithçka nisi  në 2007 si një aktivitet i thjeshtë duke ndjekur strategjinë e diferencimit të produktit, bazuar në nevojat e tregut dhe dëshirat e klientëve. Që nga ajo kohë, idetë ishin mëse të qarta se ku parashikohej të pozicionohej kompania.  Gjatë kësaj periudhe, stafi është zgjeruar dhe specializuar duke ofruar profesionalizëm, eksperiencë dhe produkte cilësore përmes pajisjeve të teknologjisë së lartë. Përkushtimi dhe puna e palodhur ngritën një kompani, e cila sot zë një vend të rëndësishëm në industrinë e reklamave.

Sllogani i kësaj kompanie, bazuar në eksperiancat e saj reale, përfaqëson atë çka vërtetë këtë kompani e dallon:

Nëse kërkoni Diferencën!