Tirane Kerkohet:Digital Marketing 137 views1 application

TIRANE kerkohet:

•Digital Marketing

•Te kete njohuri te mira ne perdorimin e platformave sociale (fb, instagram, tiktok Youtube, linkedin etj.)
Si dhe atyre digitale si google ads, display.
•Kandidati duhet te kete eksperience pune si Social Media Manager

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE
• Menaxhimi i rrjeteve sociale dhe mirembajtja e tyre
• Nderveprim i vazhdueshem me ekipin e marketingut për zhvillimin e fushatave të marketingut në mediat sociale
• Analizimi i planit të marketingut dixhital të kompanive dhe strategjisë së mediave sociale
• Hulumtimi i tendencave inovative të mediave sociale
• ⁠Aftësi kompjuterike në përdorimin e platformave të mediave sociale dhe aftësi në përdorimin e mjeteve që analizojnë platformat e mediave sociale.

Te interesuarit te dergojne CV- te me foto ne adresen e emailit:
Cv-te pa foto do skualifikohen automatikisht

📧shpkavantgard@gmail.com
Kontaktoni: 0694067555

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim