Tirane, kerkohet Arkitekt/ Inxhinier 62 views

U.V.O DESIGN, e cila ofron shërbimin teknik për projektimin, prodhimin dhe montimin e pareteve ndarëse për zyra dhe institucione, në bashkëpunim me studio ndërkombëtare projektimi dhe projekte të realizuara në të gjithë globin, ka si objektiv sjelljen e standarteve Europiane në realizimin e hapësirave të brëndshme.
U.V.O DESIGN ofron mundesi punësimi për Arkitektë/ Inxhinierë me kohë të plotë, ne pozicionin e dizenjuesit teknik (technical designer). Aplikanti duhet të plotësojë disa nga kushtet e mëposhtme:

 • Të ketë përfunduar studimet në degët e arkitekturës ose inxhinierisë( ndërtimi, mekanike etj.)
 • Të ketë njohuri shumë të mira në programin Autocad 2D.
 • Të ketë njohuri mbi programet e modelimit në 3D. (SolidWorks/ SolidEdge, Sketchup, Revit)
 • Të ketë njohuri bazë në paketën Office.
 • Të zotërojë gjuhën ITALIANE. (e detyrueshme)
 • Paga 400 – 750 euro (neto) ne varësi të aftësive të aplikantit.
 • Me ose pa eksperiencë pune të mëparshme.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: info@uvo-design.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Tel/Mob +355672061375
 • Profili Arkitektur, Projektim/Inxhinieri