U.V.O DESIGN

Follow

This company has no active jobs

U.V.O DESIGN

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355672061375
  • Profili Arkitektur, Projektim/Inxhinieri

About Us

UVO Design është një sipërmarje Shqiptare e specializuar në fushën e interiereve për zyra e institucione, e cila ka si objektiv sjelljen e standarteve të projektimit të Komunitetit Europian në fushën e interior dizajnit dhe të kontraktimit. Qëllimi i UVO Design është të jetë një ndër liderët e futjes së standarteve të bashkimit europjan në Shqipëri dhe në vendet fqinje. UVO Design është rritur në vite eksperiencë teknike dhe projektuese në fushën e planifikimit hapësinor falë bashkëpunimit teknik me Universal Selecta S.p.A., një kompani Italiane prodhuese e ndarëseve te çmontueshme. Qasja e botës së ndarëseve me sistemet e mobilimit, në bashkëpunim me firmën Gjermane Sedus Stoll, lider në sektor dhe me eksperiencë shekullore, i ofron klientëve një shërbim global projektimi dhe menaxhimi të hapësirës.