TIRANE, kerkohet ARKETARE 115 views

Job Expired

PANTEON HOLDING Agjenci Punesimi, Rekrutimi & Sherbimesh ne Familje kerkon per interes te klinteve te saj:

ARKETARE

KRITERET E KERKUARA

– te kete eksperience ne kete profil 3 vite +
– te kete aftesi shume te mira komunikimi
– aftesi te menaxhimit te kohes dhe fluksit te punes
– te jete e afte per pune ne grup,
– te jete e shkathet,

KUSHTET E PUNES
– orari i punes: 7:30-15:30
– dita e shtune: 7:30-13:00
– pushim: e diela
– kushte sh te mira punesimi
– staf i pergjegjshem, elastik
– mundesohet transporti
– paga neto: 45.000 leke

DETYRAT E PUNES
– arketimi i parave dhe evidentimi i valutes fallco
– regjstrim i cdo blerje dhe pajisje e klientit me kupon tatimor
– kuadron arken
– mirepret dhe percjell cdo klient
– permbush detyrat e tjera te percaktuara nga shefja e finaces

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emai: info@pantheongroup.al ku te specifikojne subjektin ose te kontaktojnene nr e telefoni; +355692099900 / +355684010400

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime