TIRANE, KERKOHEN KONSULENTE TELEFONIKE NE GJUHEN ITALIANE 30 views1 application

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.
Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionet e hapura si Konsulent Shitjesh per Fushata Telefonie dhe Luce e Gas.

*Kriteret kualifikuese:

-Njohje shume e mire e gjuhes italiane
-Eksperience pune te pakten 3 muaj ne shitje ne fushtata telefonie

*Ofrohet:

-Pagese deri ne 500L/h
-Bonuse deri ne 3000L/Cntr
-Inserim i menjehershem ne kompani
-Trajnime te vazhdueshme
-Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 50

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Cel: +355 69 67 31 671
Email: burimenjerezore@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim