Tirane dhe Lushnje AL-TEXTILE FASONERI Kerkon te punesoje •RROBAQEPSE ME EKSPERIENCE NE FASONERI 29 views

AL-TEXTILE FASONERI

Kerkon te punesoje

•RROBAQEPSE ME EKSPERIENCE NE FASONERI

•PRODHOJME VESHJE PUNE PROFESIONALE PER TREGUN GJERMAN
•JU PAGUAJME SIPAS MENYRES TUAJ,PUNONI SIPAS CILESISE TONE

ADRESA E PARE: TIRANE,ISH FUSHA AVIACIONIT PRANE SHKOLLES DHORA LEKA

ADRESA E DYTE: LUSHNJE,LAGJA XHEVDET NEPRAVISHTA

KONTAKTONI: +355 68 403 9470

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim