Telemarketing (Anglisht, Gjermanisht, Italisht) Paga baze 500 Euro 59 views2 applications

Telemarketing (Anglisht ,Gjermanisht, Italisht) Paga baze 500 Euro

Premium One Service
Kompani me experience te gjate ne fushen e telemarketingut, ju ofron mundesine te rriteni profesionalisht dhe financiarisht
duke ju ofruar paga te kenaqshme, bonuse ditore dhe mujore, motivim dhe kushte te mira pune .

Jemi ne kerkim te punonjesve me experience ne fushen e telemarketingut.

Paga fillon nga 500 euro baze si dhe bonuse ditore dhe mujore.

Jeni te lutur te dergoni CV tuaj ne :
Email : premiumserviceone@gmail.com
Ose telefononi ne numrin :
0684704498

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr Barrikadave
Contact Us