Prime Call Design

Follow

This company has no active jobs

Prime Call Design

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Barrikadave
  • Profili Call Center

About Us

Kompani me experience te gjate ne fushen e telemarketingut, ju ofron mundesine te rriteni profesionalisht dhe financiarisht duke ju ofruar paga te kenaqshme, bonuse ditore dhe mujore, motivim dhe kushte te mira pune .