Teknik/e Laboratori – qyteti Kruje 61 views

Mundësi punësimi në Intermedica
Pozicioni vakant:

Teknik/e Laboratori – qyteti Kruje
Kërkesat e pozicionit të punës:

  • Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor në Teknik të Lartë Laboratori
  • Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve Master Shkencor ose Profesional.

Për këtë pozicion do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuar
dhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike.

Për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.
Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.

Dokumentacioni i detyrueshëm:
– Curriculum Vitae;
– Fotokopje e Licensës për ushtrimin e profesionit;
– Fotokopje e Diplomës/ave;
– Detajet e kontaktit.

Ju urojmë suksese me aplikimin tuaj!

arjana.kucuku@hr.intermedica.al
http://www.intermedica.al

Cel. : +355697332581

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Panorama, pranë Hipotekës
  • Profili Mjeksi