Teknik Dizenjator AutoCAD 169 views

Ne jemi duke kërkuar një projektues të aftë AutoCAD për t’iu bashkuar ekipit tonë! Si një projektues AutoCAD, ju do të jeni përgjegjës për krijimin e vizatimeve dhe planeve teknike, duke u siguruar që ato të jenë të sakta, të detajuara dhe të përmbushin specifikimet e klientëve tanë.

Përgjegjësitë kryesore të rolit

 • Krijimi i vizatimeve dhe planeve teknike duke përdorur softuerin AutoCAD
 • Duke bashkëpunuar me ekipet tona të inxhinierisë dhe projektimit për të siguruar që vizatimet të jenë të sakta dhe të plotësojnë kërkesat e projektit
 • Sigurimi që të gjitha dizajnet janë në përputhje me standardet dhe rregulloret e industrisë.

Duhet të keni kualifikimet e mëposhtme:

 • Diplomë Bachelor në inxhinieri ose në një fushë të ngjashme
 • Aftësi në softuerin AutoCAD dhe programeve të tjera të projektimit
 • Kuptimi i fortë i parimeve dhe praktikave inxhinierike
 • Vëmendje e shkëlqyer ndaj detajeve dhe aftësi për të menaxhuar projekte dhe afate të shumta.

Ne ju ofrojmë

 • Ne ofrojmë pako konkurruese pagash dhe përfitimesh.
 • Një mjedis pune mbështetës.
 • Mundësi për zhvillim dhe avancim profesional.
 • Drekë e ofruar nga kompania.

Si të aplikoni:
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj të përditësuar në adresën info@hitweb.it

Cel. : +355682002999

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing