Te Stela Resort kërkon të punësojë:“Recepsionist Hoteli” 49 views1 application

Job Expired

Te Stela Resort kërkon të punësojë:

“Recepsionist Hoteli”

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Pret Klientët dhe përkujdeset deri në momentin që të ndihen komod.
 2. Pritje telefonatash dhe e-maile
 3. Bën Check-in dhe Check-out për klientët
 4. Plotëson rregjistrin e Hotelit në momentin kur bëhet check – in
 5. Kthen përgjigje klientëve të akomoduar për kërkesat përkatëse.
 6. Marrja e komentevë nga klientët për shërbimin në hotel.
 7. Kontakti me teknikën për problemet teknike të klientëve.

Kualifikimet dhe kërkesat

 1. Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsionist në fushën e Hotelerisë.
 2. Të ketë perfunduar Arsimin e Mesëm ose në vazhdimësi të të Arsimit të Lartë në fushën e Hoteleri-turizimit
 3. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
 4. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 5. Të jetë i komunikueshëm, i pergjëgjshëm në punë
 6. Të jetë i disponueshëm për të punuar me turne

Personat e interesuar mund te dergojne cv-te e tyre në adresat e mëposhtme.

Email: juriste@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem