Te Stela Resort

Follow

This company has no active jobs

Te Stela Resort

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem

About Us

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave!
Beergarden, Hotel, Pishina, SPA, Palestër, Muzikë Live, Evente & Takime.

Fokusi ynë është kultivimi i një turizmi cilësor ne çdo aspekt të tij. Në ditët e para të 2009 ne hapëm dyert me një premtim ambicioz dhe një përgjegjësi të madhe.
Te Stela Resort ofrojme shumëllojshmëri Shërbimesh:
Hotelin
Sport Center
Akademinë e notit
Beer Garden
Muzikë Live
Takime dhe Evente
Sallë Dasmash
Ambient për Fëmijë

Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranës