“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: ” Zgarist” 92 views

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:
” Zgarist”

Detyrat dhe përgjegjësitë
– Bën pjekjen në zgarë të ushqimeve duke pasur në kontroll temperaturën e zgarës.
– Marinon mishrat, përgatit garniturat, bën pjekjen e ushqimeve në zgarën me gurë vullkanikë si dhe atë me qymyr.
– Sigurohet që të gjitha produkte me të cilat furnizohet të jenë në një kualitet të mirë dhe sasi të saktë.
– Mirëmban pajisjet e zgarës.
– Sigurohet që artikujt janë shkrirë në mënyrën e duhur përpara se të përdoren.
– Është i vëmëndshëm, i shpejtë në realizimin e atyre çka i kërkohet, punon pastër dhe në mënyrë të organizuar.
– Sigurohet që çdo ushqim i përgatitur të plotësojë standartet e Higjeno –Sanitare.
– Kryhen në fund të ditës pastrimin e pajisjeve të kuzhinës.
– Prodhon salçiçet duke respektuar proçeset e punë për prodhimin e tyre.
– Ndihmon sektorët e tjerë në përgatitje dhe kur ka nevojë.
– Merr përsipër kryerjen e detyrave shtesë që i lihet nga shefi i kuzhinës

Kualifikimet dhe Kërkesat

– Të ketë eksperiencë pune në këtë fushë 8-10 vite
– Të jetë i aftë për të punuar në një ambjent me një nivel të lartë nxehtësie.
– Të jetë i disponueshëm për të punuar me dy turne.
– Të jetë në gjendje për të përdorur në mënyrën e sigurtë pajisjet e punës

Te tjera

– Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre brenda dates 30.07.2021 në adresat e poshtë shënuara:
E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km7, Mezez, Kashar, Tiranë

Cel. : +355672033327

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem