Te Stela Resort kërkon të punesojë “ZËVËNDËS PËRGJEGJES I RECEPSIONIT TË HOTELIT” 43 views1 application

Te Stela Resort kërkon të punesojë

“ZËVËNDËS PËRGJEGJES I RECEPSIONIT TË HOTELIT”
Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Asiston Përgjegjësin e recepsionit dhe Back Office ne detyrat e tyre

Kualifikimet dhe Kerkesat

 1. Të ketë mbi 1 vit experience pune si recepsionist/e në fushën e Hotelerisë.
 2. Të ketë perfunduar Arsimin e Lartë ose të jetë në vazhdim të tij për Hoteleri Turizëm ose fusha te tjera të ngjashme
 3. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
 4. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 5. Të jetë i/e komunikueshem, i/e pergjëgjshem.

Te tjera

 1. Pages konkuruese
 2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem