“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: “Teknik Mirembajtje” 62 views

Job Expired

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:

“Teknik Mirembajtje”

Detyrat dhe Përgjegjësitë

1. Mirëmban sistemin elektrikë dhe hidraulike
2. Mirëmban sistemin ngrohje-ftohje
3. Kujdeset për foninë, telefoninë, kamerat, projektorët, televizionin.

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë përfunduar shkollën e Mesme Profesionale
2. Të ketë eksperiencë pune të ngjashme mbi 5 vite
3. Të jetë i rregullt dhe i përgjegjshëm në punë

* Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre ose mund të paraqiten pranë “Te Stela Resort” ne adresat e meposhtme:

Emai: juriste@testela.al
Tel: 067 20 333 27
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 7, Mezez, Kashar, Tirane (afër Qtu-së).

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem