Te Stela Resort kërkon të punësojë: SANITARE 37 views

Te Stela Resort kërkon të punësojë:

SANITARE

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Pastrimi i ambjenteve që i caktohet nga përgjegjësi, pastrimi i pëlhurave, pastrimi i tualeteve.
 2. Të bashkëpunojë me pjesën tjetër të stafit.
 3. Ndjek të gjitha rregullat e shëndetit dhe të sigurisë.
 4. Pastron pëlhurat duke përdorur produktet e përshtatshme
 5. Respekton normativat e konsumimit të detergjentëve dhe të materialeve të tjera të konsumit të vendosura nga Shoqëria
 6. Mban përgjegjësi materiale për paisjet dhe mjetet e punes qe ka në ngarkim
 7. Njeh dhe zbaton Rregulloren e Përgjithshme të Shoqërise si dhe udhëzimet, vendimet dhe urdhërat që rrjedhin nga kjo Rregullore.
 8. Respekton, në veçanti, rregullat e edukatës dhe të mirësjelljes në komunikim me punonjësit e Shoqërise.


Kualifikimet dhe Kerkesat

1. Të ketë të paktën 1 vit eksperience pune si sanitare
2. Të ketë jetë e rregullt, e përgjegjshme, korrekte në punë

Te tjera

 1. Transporti është i garantuar nga kompania


Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem