Te Stela Resort kërkon të punesojë : RECEPSIONIST/E “SPORT-CENTER 77 views

Te Stela Resort kërkon të punesojë :

RECEPSIONIST/E “SPORT-CENTER ”
Detyrat dhe përgjegjësitë

1. Jep informacion klientëve për ofertat dhe abonimet.
2. Kthen pergjigje emaileve, përgjigjet telefonatave dhe jep informacionin e kërkuar.
3. Bën furnizimet e përditshme të banakut me artikujt që mungojnë duke u lidhur me
magazinën.
4. Bën check-in e kartave, rregjistrimin dhe rimbushjen e tyre.
5. Kontakton me teknikën në rastet e problemeve teknike.
6. Zbaton detyrat që i lihen nga menaxheri dhe raporton për mbarëvajtjen e punës tek ai.
7. Menaxhon programet Smart dhe Tripod që të rakordojnë bashkë sipas abonimit përkatës.
9. Kryhen inventarin ditor të barit.

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë mbi 1vit eksperience pune si recepsionist/e.
2. Të ketë perfunduar studimet.
3. Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft-Office.
4. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
5. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
6. Të jetë i/e komunikueshem, i/e pergjëgjshem.

Te tjera

  1. Pages konkuruese
  2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:
Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

 dhënat tuaja do  ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi,  mbeshtetje  legjislacionit  fuqi për mbrojtjen e  dhënave personale.  konkretisht sipas percaktimeve  Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr.9887 date 10.03.2008)”Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” dhe akteve nenligjore per zbatim.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem