Te Stela Resort kerkon te punesoje: ” PJATALARËSE” 60 views

 

Te Stela Resort kerkon te punesoje:

” PJATALARËSE”

Detyrat dhe pergjegjesite

1. Pastron dhe lanë pjatat në kuzhinë
2. Ndihmon në pastrimin e ambjenteve të kuzhinës
3. Ndihmon në pastrimin e pajisjeve të kuzhinës
4. Sigurohet që ambjenti i punës është i pastër
5. Sigurohet për hedhjen e mbeturinave në kohën e duhur

Kualifikimet dhe Kerkesat

 1. Të ketë eksperiencë të mëparshme pune si pajatalarëse
 2. Të jetë  korrekte në punë
 3. Të jetë e disponueshme për të punuar me dy turne

Te tjera

  1. Pages konkuruese
  2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email:  

juriste@testela.al

    Tel:        0672033327
Adresa:  AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem