Te Stela Resort kerkon te punesoje: PICIER 31 views

Te Stela Resort kerkon te punesoje:

” PICIER”

Detyrat dhe pergjegjesite

Merret me prodhimin e picave, pregatitjen e brumit, salcave
Pregatit tre llojet e bukës që shërbehet në restorant.

Kualifikimet dhe kërkesat
Të jetë në gjendje për të përdorur në mënyrën e sigurtë pajisjet punës
Eksperiencë pune mbi 2 vite si picier
Çertifikatë profesionale për ushtrimin e këtij profesioni
Të ketë njohuri për Standartet e Sigurisë Ushqimore Haccp dhe zbatimin e kushteve Higjeno – Sanitare në kuzhinë.

Te tjera
Pages konkuruese
Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem