Te Stela Resort kërkon të punësojë : ‘ NDIHMES EKONOMIST/E “ 282 views3 applications

Te Stela Resort kërkon të punësojë :

‘ NDIHMES EKONOMIST/E “

Detyrat dhe pergjegjesite

– Realizon regjistrimet periodike të të gjitha faturave (Shitje Blerje) të çdo muaji, librat e shitjes, librat e blerjes dhe rakordimin e tyre.
– Regjistron dokumentat e Bankës si dhe të bën ndjekjen e tyre.
– Ndihmon arkën për rakordimet.
– Ndihmon financierin  në projektet që ka në ndjekje.

Kualifikimet dhe kerkesat

– Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë Ekonomi, Financë
– Të ketë njohuri në kontabilitet
– Të perdorë shumë mirë programet kontabilitet Alpha dhe Financa 5
– Të ketë aftesi shumë të mira menaxhimi

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre brenda dates 30.07.2021 në adresat e poshtë shënuara:

E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km7, Mezez, Kashar, Tiranë

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem