“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: “Masazhatore/Terapiste për SPA” 71 views

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:
“Masazhatore/Terapiste për SPA”

Kualifikimet dhe kerkesat

 1. Të ketë mbi 3 vite punesim si Masazhatore/ Terapist në Spa
 2. Të njoh gjuhën angleze avantazh nëse njeh gjuhën gjermane
 3. Të ketë ketë çertifikata për të dëshmuar ato që di të bëjë.
 4. Të ketë punuar me një nga produktet Thalgo, Maria Galland ose të tjera të ngjashme.

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Bën masazhe të ndryshme si Thai Masazh, Swedish Masazh, Aroma terapi Masazh, Shiatsu Balinese masazh,masazhe për grate shtatëzanë, masazhe relaksi.
 2. Bën trajtime trupi, trajtime me gurë të nxehtë, trajtime për dobësim
 3. Bën trajtime Flokësh, prerje, lyerje.
 4. Bën manikyr, pedikyr dhe trajtime të tjera për këmbët, masazh dhe refleksologji
 5. Respekton standartet higjeno-sanitare dhe rregullat e sigurisë

Te tjera

1. Transporti është i garantuar nga kompania
Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyrenë adresat e poshtë shënuara:

Email: juriste@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem