Te Stela Resort” kërkon të punësojë: ” Kuzhinier” 56 views

Te Stela Resort” kërkon të punësojë:

” Kuzhinier”

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Koordinon proçesete punës të ndihmësve në kuzhinë.
 2. Përgatit përbërësit bazë të ushqimeve që do të gatuaj, sipas recetave.
 3. Rregullon temperaturën e pajisjeve të kuzhinës për gatim
 4. Përgatit pjatat për servirje me estetikën dhe garniturën e duhur.
 5. Mbikëqyr pastrimin e kuzhinës, të pajisjeve të kuzhinës, ambientit të shërbimit, për të siguruar ushqim të sigurt.
 6. Kontrollon faturat e pagesave përs hitjet e bëra, evidencat e ndryshme.
 7. Koordinon punën me kolegët për shërbim në kohë dhe me cilësi
 8. Zbaton standartet higjeno-sanitare dhe rekomandimet e

HACCP-së.

 1. Përgatit ushqimin sipas recetave të standardizuara.
 2. Sigurohet që ushqimi shërbehet në kohën e duhur.
 3. Raporton tek shefi I kuzhinës për punën.
 1. Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë eksperiencë pune mbi 5 vite si kuzhinier
2. Të ketë përfunduar arsimin professional për kuzhinë
3. Të jetë I rregult dhe I përgjegjshëm në punë

4. Të jetë I disponueshëm për të punuar me turne

* Transporti është I garantuar nga kompania 

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

 

Email:  juriste@testela.al     Tel:        0672033327
Adresa:  AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem